full screen background image
   VERHUISSERVICE
   KLUSSENSERVICE

ERVARINGEN

    Mevrouw van der Steen (69 jaar): Wij bellen liever geen grote bedrijven voor kleine klusjes. We kunnen gelukkig veel zelf. Maar vaak blijven half uitgevoerde plannetjes lang liggen. Toen mijn man werd aangereden in het begin van een geplande “zelf-klus-maand” heb ik Annemarieke direct gebeld omdat ik het overzicht niet wilde verliezen. Omdat ik in het verleden met haar had samengewerkt was die keus voor mij vanzelfsprekend.
Toen ze “ja” zei wist ik dat ze ons van harte zou helpen. Intussen komt ze hier al ruim twee jaar regelmatig. Ze kent alle hoekjes van ons huis en onze tuin. Ze groeit mee met onze veranderende wensen. Ze helpt ons vaak om vooraf in te schatten of we een klus zelf (met haar hulp) aan kunnen of niet. Mochten mijn man en ik beiden tijdelijk uitvallen dan is het een gerust idee dat zij zowel onze vrienden als zakelijke hulp hier de weg kan wijzen. Met haar hulp hopen we nog lang onze zelfwerkzaamheid te behouden.


Mevrouw Huiberts (88 jaar): Annemarieke komt al een aantal jaren bij mij om mijn tuintje bij te houden en ze doet dat net zoals ik het zelf altijd gedaan heb. Voorheen deed ik dat altijd zelf maar dat gaat nu niet meer. Ook doet ze nu af en toe boodschappen voor mij als de kinderen niet kunnen of als mijn hulp op vakantie is. Ik vind het heel fijn dat als ik haar bel ze altijd snel kan komen om mij te helpen.

...nog meer ervaringen

WIE BEN IK
WERKWIJZE
TARIEVEN
ERVARINGEN
IN DE PERS
CONTACT