full screen background image
   VERHUISSERVICE
   KLUSSENSERVICE

ERVARINGEN

    Mevrouw van Ouwerkerk – Varekamp (82 jaar) uit Oosterbeek: Ik zou gaan verhuizen en wist niet goed hoe ik dat alleen voor elkaar moest krijgen. Samen met Annemarieke heb ik toen veel spullen opgeruimd en zij heeft de hele organisatie van de verhuizing op zich genomen. Het klikte tussen ons. Annemarieke is vlot, integer en pakt alles aan. Ook toen ik in het ziekenhuis terecht kwam heeft Annemarieke mij enorm geholpen.
Omdat zij zorg aan huis heeft geregeld en voor aanpassingen in huis heeft gezorgd was het voor mij mogelijk om weer thuis te wonen. Ik zie haar regelmatig, zij helpt mij dan met ordenen, administratie of we doen samen boodschappen. Elke keer als ze komt ben ik blij.


Van de zoon van meneer Achterberg (75 jaar) die ik geholpen heb met verhuizen kreeg ik de volgende reactie:
“Zowel mijn vader als ik zijn erg tevreden over uw dienstverlening, u bent doortastend en zorgvuldig en mijn vader vond het vooral erg plezierig dat u hem geholpen heeft met het uitzoeken van zijn spullen. Ook het na de verhuizing zo snel en precies inrichten van zijn nieuwe appartement was erg fijn. Een groot voordeel vond ik ook dat u de oude woning helemaal hebt opgeruimd en de overdracht met de verhuurder hebt geregeld. U hebt mij zo veel werk uit handen genomen.”

...meer ervaringen

WIE BEN IK
WERKWIJZE
TARIEVEN
ERVARINGEN
IN DE PERS
CONTACT